תקציר המתכון: הכי קל, הכי טעים . תוסיפו לזה טחינה וריבת בצל בסילאן וזה יהיה להיט ! תנסו!
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחמם את התנור ל-180°
לערבב כל התבלינים בקערה.
את הבשר לערבב עם התבלינים.
בשקית קוקי מרכיבים מגדל שבנוי משכבות הודו ופרגית לסרוגין.
כדי ש"המגדל " לא יתפרק ולא יפול מכניסים 4-5 מקלות שיפוד באמצע.
סוגרים שקית קוקי.
מכניסים לסיר שמתאים לתנור (אני מיקמתי את זה על תבנית קטנה חד פעמית).
מכניסים לתנור ל45 דקות.
בסוף הצליה פותחים את השקית ושופכים נוזלים שהצטברו בתחתית על הבשר ומשאירים בתנור עוד 10 דקות על מצב טורבו .
בזמן שהשוארמה בתנור ממליצה להכין ריבת בצל:
2 בצלים קצוצים מטגנים בשמן עד שהבצל נהיה שקוף.
מוסיפים טיפה סילן , טיפה קנמון . מערבבים מדי פעם עד שמתקבל צבע מבריק חום .
בהצלחה ובתאבון❣