קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לקציצות- בשר טחון÷ חזה טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום כתוש סלרי קצוץ ,ביצה ,פרורי לחם,מלח ופלםל לפי הטעם
קורט פילדלפיה,קורט כורכום
לערבב ולהניח שעה במקרר לספיגת טעמים
בסוטאז לחמם שמן ולטגן את הבצל
לשקיפות להוסיף שום וקוביות תפו"א
לתבל מלח פלפל פפריקה מתוקה להוסיף 2 כוסות מים עם רסק עגבניות
כף ממרח עגבניות מיובשות ואת האפונה
לבשל חצי שעה להוסיף את הקציצות לעוד חצי שעה בישול
אני הכנסתי את הסיר לתנור חום 180 מעלות לעוד חצי שעה (עם המכסה )
לחצי שעה לקבלת צבע יפה