תקציר המתכון: עדיין מעולפת מהריח בבית...
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
במיקסר בקערה עם וו לישה לערבל באיטיות קמח, שמרים וסוכר.
להוסיף ביצים ומים כוס אחרי כוס באיטיות ולערבל במהירות איטית 6 דקות.
להוסיף שמן לאט ובהדרגה ולערבל עוד דקה.
להוסיף מלח וללוש עוד 5 דק'.
הבצק יוצא דביק ונפרד מהקערה.
לשמן את הקערה ולהפוך בה את הבצק מכל הצדדים. לכסות בניילון נצמד .
להתפיח שעה מכוסה במגבת על הניילון או לילה במקרר.
להוציא את האוויר מהבצק, ליצור לחמניות עגולות במשקל 100 גר' כל אחת (עדיף לשקול כדי שיצאו שוות)
להניח בתבנית עם נייר אפייה ולהתפיח עוד חצי שעה.
לחמם תנור ל- 200 מעלות, למרוח בביצה טרופה ולפזר שומשום.
לאפות כ- 20 דק' או עד שמשחים
לצנן כחצי שעה לפני ההגשה