לןגן

חמין

מאת: יפה כהן, פורסם: 15/08/2020 | 16:16
חמין

תקציר המתכון: טעים מתאים לחורף ולהרבה סועדים ונוח להגשה ...

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סיר חשמל לבישול איטי

  2. להניח את הקיטניות בתחתית הסיר

  3. מעל את הבשר

  4. לפזר את התפוח אדמה והבטטה

  5. ומעל הבצים

  6. להוסיף מים עד גובה התכולה

  7. רבע כוס שנן מלח פילפל שחור

  8. כשרותח להוסיף כף דבש או תמר

  9. מעל את שקית האורז או החיטה

  10. או שניהם אפשר לעשות כמות קטנה

  11. כדי שיהיה מקום לשתי השקיות

  12. להדליק על חום גבוה את הסיר ואחרי

  13. חמש שש שעות להנמיך את החום

  14. וליבדוק מדי פעם שיש נוזלי מספיק אם אין להרתיח מים ולהוסיף יוצא מעדן

  15. ואם אורחים מפתיעים תמיד יש מספיק

  16. לכולם זה היתרון בחמין בהצלחה