לןגן

שקדי עגל

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 14/08/2020 | 13:28
שקדי עגל

תקציר המתכון: טעים וחריף עצבני

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את השקדים בקערה עם מים קרים וקרח להוצאת המליחות לשעה

  2. לשלוק את השקדים ל5 דקות בלבד ולשטוף טוב

  3. לחמם שמן להוסיף את השקדים לצרוב מכל הכיוונים ולהוציא

  4. להוסיף לשמן שום אחרי דקה להוסיף את הפילפלים החריפים חתוכים לטגן עוד 3-4 דקות

  5. להוסיף את התבלינים שיפתחו

  6. להוסיף את השקדים ולהוסיף מים עד לגובה השקדים לבשל עד שהרוטב מסמיך

  7. מומלץ להגיש ים חלה טריה שתספוג את כל הרוטב

  8. או עם חיטה או אורז