לןגן

סלט מטבוחה.

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 13/08/2020 | 20:17
סלט מטבוחה.

תקציר המתכון: סלט מטבוחה חריף אש.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את העגבניות או לקרוץ בראש העגבניה איקס.

  2. לשים אותם במים רותחים.

  3. ואז לקלף אותם.

  4. את הפלפלים לקלות על הגז.

  5. נשים את העגבניותשגרדנו או קצצנו עם השום כתוש

  6. מלח וסוכר ונבשל עד רתיחה.

  7. נמשיך לבשל על להבה נמוכה במשך

  8. חצי שעה..נמעך עם מועך פירה.

  9. נוסיף את הפלפלים שחתכנו ונמשיל לבשל עד שהמים מתאדים.זה בערך שעתיים

  10. לערבב כל הזמן.

  11. נערבב פפריקה עם השמן ונשפוך מעל.