עוף עם תפו"א ורוזמרין
מאת: דורית אלישע, פורסם: 10/08/2020 | 22:15
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
5-6 חלקי עוף
-
5-6 תפו"א קלופים וחתוכים לרצועות עבות
-
1 בטטה קלופה וחתוכה לרצועות עבות
-
3 בצלים חתוכים לרצועות
-
4 שיני שום כתוש
-
3 ענפי רוזמרין
-
חצי כוס שמן זית
-
מלח,פלפל לפי הטעם
-
כף תבלין עוף
-
כף פפריקה מתוקה
-
כף אבקת מרק בצל
אופן הכנה
-
בקערה לערבב שמן עם שום וחומרי התיבול למרוח על העוף התפוא והבצל
-
לסדר בתבנית להניח את הרוזמרין
-
לעטוף בנייר כסף ולהכניס למקרר
-
לפחות ל-3 שעות לספיגת טעמים לאפות בטורבו 200 מעלות
-
60-70 דקות