לןגן

עוף עם תפו"א ורוזמרין

מאת: דורית אלישע, פורסם: 10/08/2020 | 22:15
עוף עם תפו"א ורוזמרין

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב שמן עם שום וחומרי התיבול למרוח על העוף התפוא והבצל

  2. לסדר בתבנית להניח את הרוזמרין

  3. לעטוף בנייר כסף ולהכניס למקרר

  4. לפחות ל-3 שעות לספיגת טעמים לאפות בטורבו 200 מעלות

  5. 60-70 דקות