לןגן

קציצות בטטה מתוקה ותפוח אדמה

מאת: יפה כהן, פורסם: 09/08/2020 | 23:05
קציצות בטטה מתוקה ותפוח אדמה

תקציר המתכון: טעים אפשר לאכסן במקרר מתאים לסנדויץ וסתם הנשנושים או תוספת או לפיקניק ..

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לרסק את התפוח אדמה והבטטה טוב

  2. ליגרוס אם יש מכשיר עדיף את הבצל

  3. השום כל הירק

  4. לערבב עם התפוח אדמה והבטטה

  5. להוסיף את התבלינים

  6. ואת הבצים

  7. לקרר מעט במקרר להתיצבות

  8. להוציא ולהכין קציצות וטגן

  9. פשוט מעדן !!