לןגן

שכבות שוקולד לבן וגבינה, ריבה וביסקוויטים

מאת: אורית לוי, פורסם: 09/08/2020 | 09:26
שכבות שוקולד לבן וגבינה, ריבה וביסקוויטים

תקציר המתכון: קלי קלות להכנה, טעים להתעלף ועונג בכל טעימה

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מלית גבינה ושוקולד

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרו על 30 שניות את השוקולד הלבן עם חצי מיכל שמנת מתוקה בלבד.

  2. את 1.5 השמנת שנותרו מניחים בצד.

  3. מערבבים לתערובת חלקה ואם לא נמס עדיין - מכניסים לעוד 30 שניות במיקרו.

  4. מכניסים את הגבינה הלבנה לתערובת השוקולד ומערבבים מעט.

  5. מקציפים במיקסר 1.5 שמנת מתוקה שנותרו יחד עם סוכר לקצפת.

  6. מוסיפים את תערובת השוקולד הלבן והגבינה ומקציפים עוד מעט על מהירות נמוכה עד איחוד.

  7. להרכבת הקינוח:

  8. בכוס הגשה אישית מניחים בערך כף פירורי ביסקוויטים.

  9. מעליה מזלפים שכבת קרם. מעל הקרם מניחים כף ריבה.

  10. כך מכינים עוד שכבות ולמעלה כף של פירורי ביסקוויטים.

  11. שומרים במקרר עד ההגשה ♥