לןגן

פס שוקולד

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 08/08/2020 | 14:52
פס שוקולד

תקציר המתכון: פס עוגת שוקולד בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שימו תקמח הקקאו והשוקולית ותערבבו עם כף

  2. לאחר מכן תוסיפו מעל שמן חלב תמצית וניל סוכר קמח ו2 ביצים..ותקציפו עם ממקצף ידני.

  3. את הביצה הנותרת..תקציפו עד לקצף ותוסיפו לתערובת ותערבלו עד שנעלם.

  4. קחו תבנית אמיתית של אינגלייש קייק שמנו אותו ושפכו את התערובת..תדליקו תתנור ל180 מעלות ל10 דקות מראש ותאפו 40 דקות או שעד שהקיסם יוצא יבש.

  5. על הגז שימו תמצרכים לגנאש ערבבו עד לסמיכות עשו חורים בעוגה עם שיפוד ושפכו את השוקולד בצורה אחידה ..שיפכו סוכריות

  6. בהצלחה❣