לןגן

סמבוסק תפוח אדמה ובצל מטוגן

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 08/08/2020 | 14:44
סמבוסק תפוח אדמה ובצל מטוגן

תקציר המתכון: אימללההה כמה טעים סמבוסק עם פירה ובצל מטוגן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר מלח מעל קמח מעל שמרים מעל סוכר מעל אבקת אפייה מעל שמן ומים ולערבל לבצק כ5 דקות לאסוף אותו עם ידיים מקומחות לעשות כדור לכסות בניילון נצמד והתפיח לשעה..

  2. לבינתיים טטגנו בצל תסננו ושימו בצלחת

  3. לקלף תפוח אדמה לחתוך לקוביות גדולות לשים מים ולהרתיח עד שרך לסנו למעוך לשים בקערה מעל תבצל פלפל שחור מלח אבקת מרק עוף לערבב לחזור לבצק לקמח משטח עבודה לחלק תבצק ל20 כדורים

  4. לפתוח כל כדור על שיש מקומח לשים במרכז פירה לסגור למעין ירח ועם מזלג לעשות צורה בקצוות.

  5. לחמם שמן עמוק בסיר ..להכניס 3 סמבוסות ולטגן מכל צד.

  6. בהצלחה❣