לןגן

מוס שוקולד על בסיס אוראו

מאת: דורית אלישע, פורסם: 06/08/2020 | 11:50
מוס שוקולד על בסיס אוראו

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את השמנת והשוקולד על להבה נמוכה לערבב טוב שלא יהיו גושים

  2. לצנן ולהכניס למקרר לפחות 3 שעות

  3. לפורר חבילה אוראו במעבד מזון

  4. להשאיר בצד 3 כפות והיתר לסדר בכוסות הגשה

  5. להקציף את תערובת השוקלד והשמנת

  6. להוסיף ידנית את 3 כפות האוראו

  7. לערבב בעדינות ולצקת מעל העוגיות שפוררנו לגרד שוקולד מריר

  8. ולהניח עוגיה מעל המוס