לןגן

רוטב בולונז

מאת: מרים טויזר, פורסם: 06/08/2020 | 00:12
רוטב בולונז

תקציר המתכון: וואוווו... יאמיי... ארוחת צהריים מושלמת... יצא טעים לאללה... טעם ביתי אהוב...

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין ספגטי לפי ההוראות שעל גב האריזה

  2. לטגן בצל קצוץ בסיר רחב על אש בינונית

  3. להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד שמשנה צבעו, להוסיף את השום

  4. להוסיף רסק עגבניות, 2 כוסות מים, תבלינים

  5. להשאיר על אש בינונית עד להצתמצמות הרוטב

  6. לאחד ספגטי ורוטב ולזלול צלחת...