לןגן

מאפה פסטה וגבינות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 05/08/2020 | 14:57
מאפה פסטה וגבינות

תקציר המתכון: מאפה מלוח בכלום עבודה והריח משגע

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח סיר עם מים ושהמים מבעבעים לשים כף מלח וכף שמן להכניס את הפסטה ולהמשיך לבשל עד שרך מעט לערבב מידי פעם.

  2. להקציף ביצים כ5 דקות עד לקצף תפוח.

  3. לבינתיים לקחת קערה ולשיל תגבינות תשמנת תגבינה צהובה המלוחה ולערבב עד לאחדות ..בכוס שימו כף קונפלור ותערבבו עם רבע כוס מים עד שחלק ואז לשפוך בתוך קערת גבינות ולערבב לשים את הביצים שהקצפנו בקערת הגבינות ולערבב לשים את הפסטה ולערבב בעדינות .

  4. לשפוך לתוך תבנית מספר 28 או 26 משומנת.

  5. להפעיל תנור 180 מעלות 10 דקות מראש ולהכניס תתבנית לתנור עד שמתחיל לקהל למעלה צבע זה לוקח בערך 35 עד 40 דקות.

  6. בהצלחה❤

  7. אני אפצתי בסיר מספר 28.