לןגן

טורטיות  במילוי בצל ובצל ירוק בטטה ותערובת טחון מן הצומח

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 05/08/2020 | 12:37
טורטיות  במילוי בצל ובצל ירוק בטטה ותערובת טחון מן הצומח

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌👌😋😋😋

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את שני סוגי הבצלים עד להזהבה

  2. ובמחבת מטגנים את הבטטה עד התרככות

  3. 2) מוסיפים את הבטטה לבצל המטוגן ואת הטחון מן הצומח

  4. ואת כל השאר המרכיבים מטגנים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות

  5. 3) מחלקים את התערובת ל8 ומכניסים למקרר לחצי שעה

  6. 4)פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .

  7. 5)מגלגלים בקמח טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן בחצי הגובה בצד לצד עד להזהבה בתאבון