לןגן

כרעיים עוף

מאת: מרים טויזר, פורסם: 02/08/2020 | 22:50
כרעיים עוף

תקציר המתכון: העוף יוצא רך בטירוף... אין במתכון טיפת מים... העוף מפריש נוזלים שמתאדים בתוכו ומרככים אותו... המתכון הכי מוצלח לעוף בקלי קלות וטעים פצצות... מניחה בסיר ומתבלת ויש לי ארוחה נפלאה בכלום עבודה... אין צורך במלח...

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ במעט שמן, בסיר רחב ודי נמוך, על אש בינונית

  2. לתבל בגריל עוף, ופלפל מעל כל חתיכה

  3. לסגור את מכסה הסיר ולתת לעוף להתבשל כ-שעה וחצי עד שעתיים