לןגן

בורקס בשר

מאת: שרה יוסף, פורסם: 01/08/2020 | 13:04
בורקס בשר

תקציר המתכון: קריספי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר את הבצק לפי הוראות על האריזה

  2. לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן עד לקבלת צבע חום להוסיף תיבול

  3. להעביר למסננת ולתת להתקרר

  4. לקחת 2 דפי פילו להבריש עם שמן לשים מילוי בקצה ולגלגל לרולדה

  5. להניח בתבנית נייר אפיה ומעל לסגור את הרולדה לשבלול ולהניח בתבנית ,להכין עוד אחד ולהניח מסביב ככה עד הסוף

  6. להבריש עם ביצה לפזר שומשום

  7. חאפות 200 מעלות בערך חצי עד לקבלת צבע חום

  8. בהצלחה