לןגן

תבשיל חזה עוף עם פטריות שמפיניון על אורז לבן

מאת: מרים טויזר, פורסם: 31/07/2020 | 11:31
תבשיל חזה עוף עם פטריות שמפיניון על אורז לבן

תקציר המתכון: אם יש לך חבילת חזה עוף, יש לך ארוחת צהריים מושלמת וטעימה... המתכון הכי קל ומהיר להכנה... טעים לצד פירה, אורז, פסטה, וכו..

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לאורז

לתבשיל

אופן הכנה

  1. לתבשיל:

  2. מטגנים בצל קצוץ לקוביות בסיר רחב לא גבוה מדי על אש בינונית

  3. לאחר הזהבת הבצל להוסיף את הפטריות ולטגן עד לצריבתם

  4. לחתוך את החזה עוף לקוביות קטנות ולהוסיף אותם על הפטריות

  5. לאחר שהחזה עוטף את עצמו בשכבה לבנה מכל צדדיו להוסיף תבלינים ולערבב

  6. להוסיף 2 כוסות מים רותחים ולערבב עד להצתמצמות הרוטב

  7. לאורז:

  8. בסיר קטן לשים אורז, מים רותחים, שמן, ומלח

  9. לכסות את הסיר במכסה על אש בינונית למשך 8דקות (עדיף לא לפתוח את הסיר במהלך הבישול)

  10. לכבות את האש ולתת לאורז הטמנה של 20 דקות בערך כדי שיספח את כל הנוזלים

  11. למזוג לצלחת אורז ומהתבשיל בנדיבות