לןגן

פסטה רוזה ברוטב עגבניות

מאת: מרים טויזר, פורסם: 30/07/2020 | 19:30
פסטה רוזה ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: טעיםםםםם פיצוצים... כמו במסעדה חלבית טובה... והכי חשוב פשוט מאוד להכנה...

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין פסטה לפי ההוראות על גב האריזה

  2. בסיר בנפרד לטגן שום בחמאה עד להזהבה

  3. להוסיף רסק עגבניות, ואת הפסטה שהכנו מראש

  4. להוסיף חלב ומבשלים עד לצמצום החלב

  5. לבשל עם סיר מכוסה כ-10 דקות

  6. לתבל בתבלינים, ולסגור את האש

  7. ( אפשרי לא חובה:

  8. להעביר לתבנית תנור ולאפות בחום 180 כ-25 דקות)

  9. לפזר מעל גבינה צהובה