לןגן

סמבוסק במילוי חומוס

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 29/07/2020 | 08:05
סמבוסק במילוי חומוס

תקציר המתכון: סמבוסק במילוי חומוס הכי טעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב קמח עם השמרים להוסיף סוכר

  2. וכוס מים לעבד בוו לישה להוסיף עוד מים כמה שצריך.כעיקרון 2.5 כוסות מים

  3. להוסיף מלח ואת השמן ללוש 10 דקות לבצק רך ונוח.

  4. לכסות בנילון התפחה שעה.

  5. לחומוס..

  6. את החומוס לבשל עד לריכוך.

  7. אם משתמשים בסנפרוסט לבשל 10 דקות

  8. לסנן ולטחון בסלייסר למרקם גושי.

  9. להזהיב את הבצלים בשמן להוסיף את החומוס ותבלינים ולצנן טוב.

  10. לרדד את הבצק לקרוץ עגולים למלא

  11. כף בנדיבות לסגור לסמבוסק ולחרוץ עם מזלג שלא יפתחו.

  12. לטגן בשמן חם חצי עמוק.

  13. להעביר לניר סופג