לןגן

דגים ואורז לצהריים של היום שאי אםשר לאכול בשר

מאת: אורה אמסלם, פורסם: 28/07/2020 | 13:08
דגים ואורז לצהריים של היום שאי אםשר לאכול בשר

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מתגנים את גמבות ושום ופלפל חריף

  2. מוסיפים מים ואת דג

  3. מבשלים אותו חצי שעה

  4. מכינים את אורז

  5. כוס אורז בצל תבלינים

  6. מתגנים את בצל

  7. שמים את אורז גם את תבלינים מלח כורכום ו כוס וחצי מים מבשלים עד שזה אחד אחד רבע שעה