לןגן

פיצה פסטה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 28/07/2020 | 10:41
 פיצה פסטה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן

  2. רוטב-לטגן עם כף שמן זית את שיני השום לצבע בהיר

  3. להוסיף עגבניות מרוסקות

  4. לתבל כף וחצי תבלין פיצה

  5. קורט מלח,קורט פלפל לפי הטעם

  6. להנמיך להבה ולבשל 10 דקות

  7. בקערה גדולה להניח את הפסטה המבושלת להוסיף את הרוטב

  8. ביצים טרופות,פרמזן,מוצרלה,זיתים חתוכים

  9. לערבב לבדוק טעמים ולהוסיף מלח אם חסר

  10. לפזר בתחתית התבנית את פרורי הלחם

  11. מעל לצקת את הפסטה ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 30 דקות

  12. להוסיף מעל את פתיתי הגבינה הצהובה

  13. והתוספות(זיתים,פטריות,גמבה,תירס

  14. ולאפות עוד 10 דקות