לןגן

עוגיות שיבולת שועל ואגוזים יאמייי קארנצי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 24/07/2020 | 00:55
עוגיות שיבולת שועל ואגוזים יאמייי  קארנצי

תקציר המתכון: ביס ועוד ביס יאמייייייי טעם של אבמבר טעם מיוחד

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. למעבד מקרימים חמאה וסוכר. מוסיפים ביצים וממשיכים מספר דקות. ומוסיפים שאר הרכיבים. הבצק דביק. בכף טובלים מהבצק ומניחים לתבנית מרופדת במרווחים.

  2. בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אפיה 10-15 דקות לא יותר להזהר שלא ישרפו.