לןגן

לחמג’ון טורקי

מאת: איציק שלמה, פורסם: 19/07/2020 | 09:50
לחמג’ון טורקי

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שופכים את הקמח לקערה, נוסיף את הסוכר והשמרים, נוסיף כוס מים חמים, ונלוש.

  2. מכסים את הבצק ומניחים לו לתפוח כחצי שעה.

  3. נשים בקערה אחרת את הרכיבים שמתחת לבשר , ונערבב בידיים עד איחוד החומרים

  4. נכין כדורים קטנים מהבצק , נשטח כל כדור לגודל צלחת בעזרת מערוך

  5. נמרח לתוכו מהתערובת

  6. נשים מחבת על אש, נשים את הלפה שלנו על המחבת ונכסה, נבשל על אש בינונית עד שיתקשה