קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
שופכים את הקמח לקערה, נוסיף את הסוכר והשמרים, נוסיף כוס מים חמים, ונלוש.
מכסים את הבצק ומניחים לו לתפוח כחצי שעה.
נשים בקערה אחרת את הרכיבים שמתחת לבשר , ונערבב בידיים עד איחוד החומרים
נכין כדורים קטנים מהבצק , נשטח כל כדור לגודל צלחת בעזרת מערוך
נמרח לתוכו מהתערובת
נשים מחבת על אש, נשים את הלפה שלנו על המחבת ונכסה, נבשל על אש בינונית עד שיתקשה