תבשיל קינואה
מאת: יעל סלמון, פורסם: 19/07/2020 | 00:32
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 כוסות קינואה לבנה
-
1 כוס קינואה אדומה
-
4 גבעולי סלרי אמריקאי חתוך דק
-
2 גזר מגורר
-
3 בצל קצוץ
-
5 שיני שום קצוץ
-
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
-
1 כוס עדשים ירוקות מבושלות
-
3 כוסות מים חמים
-
1 כפית מלאה כורכום
-
1 כפית מלאה חוויאג׳ למרק
-
מלח
-
פלפל
אופן הכנה
-
לטגן בצל עד לשקיפות, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן. להוסיף גזר וסלרי ולטגן עד לריכוך.
-
להוסיף את הקינואה, גרגרי החומוס והעדשים - לתבל ולהוסיף את המים.
-
להנמיך את האש , לכסות את הסיר ולבשל עד לספיגת כל הנוזלים.