לןגן

חומוס ועוף ברוטב יין אדום.

מאת: לבנת , פורסם: 18/07/2020 | 12:58
חומוס ועוף ברוטב יין אדום.

תקציר המתכון: ללקק את האצבעות כי הארומה של היין נותנת לאוכל טויסט מפתיע.

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את גרגירי החומוס לשמונה שעות לפחות

  2. לאחר מכן מסננים את המים ושמים בסיר.

  3. מניחים עליהם עוף

  4. על זה שמים את התבלינים.

  5. שמן זית

  6. יין

  7. ומים עד לכיסוי העוף.

  8. מבשלים לפחות שעתיים על אש בינונית עד להתרככות החומוס

  9. בתיאבון.