לןגן

הקוסקוס המוצלח של יונית

מאת: גלית לויפור, פורסם: 17/07/2020 | 12:35

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים סולת ומלח. מוסיפים שמן בהדרגה ומערבבים היטב.

  2. מעבירים לסיר קוסקוס עם מים רותחים לשעה.

  3. לאחר מכן שופכים הקוסקוס לקערה ושופכים 2 כוסות מים,מערבבים ומכסים הקערה במגבת לחצי שעה.

  4. מעבירים שוב לסיר אידוי ל-30 דקות.

  5. מעבירים את הקוסקוס דרך נפה ומסננים.

  6. מהמם !!