לןגן

עוגת טורט של ניקי

מאת: גלית לויפור, פורסם: 17/07/2020 | 12:25

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מקציפים חלבונים,לאחר מספר בועות מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים לקצף יציב.

  2. 2. בקערה שניה טורפים חלמונים ושמן.

  3. 3. לתוך הקצפת שנוצרה מוסיפים בתנועות קיפול את הקמח ואחר כך בתנועות קיפול את התערובת של הביצים. לערבב עד לאחידות כל החומרים.

  4. 4. מכניסים לתבנית משומנת לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל-30 דקות בערך.

  5. לשדרוג העוגה אפשר להוסיף סירופ סוכר: 3 כפות סוכר ו-2 כפות מים. לערבב הכל,לתת להתקרר ולשפוך על העוגה שהתקררה.