לןגן

אטריות אורז מוקפצות

מאת: טובה הדאיה, פורסם: 14/07/2020 | 23:21
אטריות אורז מוקפצות

תקציר המתכון: מתכון טעים מאוד ! לאטריות אורז עם ירקות מוקפצים ברוטב. אני לא אוכלת גלוטן, סוכר ומתוק בכלל. ולכן המתכון הוא ללא גלוטן וללא סוכר. מי שרוצה יכולה להוסיף גזר, סילאן, קמח רגיל במקום הקמח עדשים וכו'. כל התיבול הוא פחות או יותר, אני ממליצה לטעום ולתקן.

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את המקלוני אורז בסיר כמו פסטה- מוכן תוך 2-3 דקות. מסננים ושוטפים.

  2. מחממים במחבת רחבה וגדולה כף שמן זית ומטגנים על אש גבוהה תוך כדי ערבוב את הבצל, מוסיפים את השום, הפטריות והגמבה.

  3. מוסיפים את התבלינים. מערבבים טוב.

  4. מוסיפים את הקמח עדשים. מערבבים.

  5. מוסיפים כוס מים. 2 כפות חומץ ונותנים לרוטב להתבשל כ5 דק', מערבבים מידי פעם.

  6. מוסיפים את המקלוני אורז ומערבבים טוב טוב .

  7. טועמים- בודקים אם חסר מלח.

  8. בתאבון ⁦ולבריאות ♥️⁩