לןגן

פשטידת דלורית ובטטה

מאת: לבנת , פורסם: 11/07/2020 | 21:54
פשטידת דלורית ובטטה

תקציר המתכון: במילה אחת פשוט וואהו.

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר אחד מבשלים עד להתרככות את הדלורית והבטטה כשהן חתוכות לקוביות

  2. בסיר שני מאדים בצל ושום עד להזהבה.

  3. הרכבת הפשטידה :

  4. מוסיפים לסיר הבצל והשום את הדלורית והבטטה כשהן מרוסקות מערבבים היטב

  5. מוסיפים תבלינים ביצים ומערבבים שוב. אם רוצים ניתן להוסיף גבינות לגירסה חלבית.

  6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כארבעים דקות עד להזהבה.

  7. בתיאבון.