לןגן

תפוחי אדמה עם קציצות בשר ובטטה

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 11/07/2020 | 11:30
תפוחי אדמה עם קציצות בשר ובטטה

תקציר המתכון: תפוחי אדמה עם קציצות בשר תפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפוחי אדמה לבשל בישול חלקי בערך 10 דקות..

  2. את הבטטה אין צורך בבישול

  3. מהבשר ליצור קציצות פחוסות.

  4. לערבב את השמן עם כל התבליניםוהמים

  5. לשים את הבטטה העגבניות והבטטה

  6. ברוטב לעסות טוב.

  7. בתבנית פיירקס לסדר

  8. תפוחי אדמה קציצות עגבניה בטטה לסירוגין בכל התבנית.

  9. לשפוך את יתר הרוטב.

  10. לאפות ב200 מעלות עד הזהבה.

  11. עם חסר נוזלים להוסיף.