תקציר המתכון: תפוחי אדמה עם קציצות בשר תפוחי אדמה ובטטה אפויים בתנור
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את התפוחי אדמה והבטטה לבשל בישול חלקי בערך 10 דקות.
מהבשר ליצור קציצות פחוסות.
לערבב את השמן עם כל התבלינים.
לשים את הבטטה העגבניות והבטטה
ברוטב לעסות טוב.
בתבנית פיירקס לסדר
תפוחי אדמה קציצות עגבניה בטטה לסירוגין בכל התבנית.
לשפוך את יתר הרוטב.
לאפות ב200 מעלות עד הזהבה.
עם חסר נוזלים להוסיף.