לןגן

עוגה בחושה עם קקאו ושוקולד ציפס

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 10/07/2020 | 18:43
עוגה בחושה עם קקאו ושוקולד ציפס

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מקציפים ביצים עם סוכר עד לקבלת בלילה בהירה, מוסיפים את המרגרינה הרכה וממשיכים להקציף, מוסיפים מיץ את הרום וסוכר וניל וממשיכים להקציף.

  2. בקערה נפרדת מערבבים קמח מנופה עם קקאו ואבקת אפיה, מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים.

  3. מוסיפים את הקמח לבלילה בהדרגה שופכים את הבלילה לתבנית מלבנית מפזרים מעל שוקולד צ'יפס.

  4. אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך חצי שעה או עד שקיסם עץ הננעץ יוצא יבש.