לןגן

פשטידת תפו"א עם ירקות וגבינה במחבת

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 10/07/2020 | 17:58
פשטידת תפו"א עם ירקות וגבינה במחבת

תקציר המתכון: רעיון לארוחת ערב ארוחה ב-10 דקות במחבת טעימה ומזינה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

אופן הכנה

  1. מטגנים את פרוסות תפו"א ושמים בצד.

  2. מטגנים את הבצל מוסיפים את השום ומטגנים, מוסיפים אתת הירקות ומטגנים עד שהירקות מתרככים, מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות, מכבים את האש מוסיפים את הגבינה הבולגרית מערבבים קלות.

  3. במחבת מסדרים את פרוסות תפו"א בצורת עיגולים עד לכיסוי כל המחבת בתפו"א, בקערה שמים ביצה עם מלח מערבבים ושופכים על תפוחי האדמה.

  4. מוסיפים את הירקות מעל ואת הגבינה המגורדת,

  5. מסדרים מעל את יתרת תפו"א על הירקות והגבינה.

  6. בקערה שמים 2 ביצים מלח ומערבבים שופכים את הביצים על תפו"א שמים מעט גבינה צהובה מגורדת מעל.

  7. מכסים את המחבת ומבשלים על אש קטנה בערך 25 דקות.

  8. הופכים את הפשטידה על צלחת, מחזירים למחבת ומבשלים בערך עוד רבע שעה.

  9. אוכלים עם סלט ירקות