תקציר המתכון: מתכון של גיסתי האלופה מירבוש
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
הכל ביחד בסלייסר
לקצוץ עדיין שהיה קוביות לא לרסק!!
בסיר שמן מחמת ואז שופכת את התערובת.
מעל להוסיף
2 כפות פפריקה אדומה
1כף פפריקה גרוסה
1 כפית מלח
חצי חבילת כוסברה
מעל קצת שמן ופותחת את התבינים כולל התערובת..
שוטפת את הדגים היטב
וישר לסיר 3 דק מכל צד
וסוגרת את הגז.. אם זה לא מגיע לפלטה של שבת
אז מכל צד 6 דק ..
בתאבון💗