תקציר המתכון: בראוניז רך ושוקולדי, ומעל – עוגית שוקולד צ’יפס פריכה: ה-שילוב המושלם! לא יפסיקו לבקש ממכם להכין אותם שוב (ברצינות, גם ממני לא מפסיקים). לעוד מתכונים, בקרו בבלוג שלי: https://sapirs.co.il
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לבסיס בראוניז: טורפים את הביצים והסוכר יחד, ומניחים בצד.
בקערה מתאימה למיקרוגל, ממיסים את החמאה והשוקולד בפולסים קצרים ומערבבים.
שופכים אל תערובת הביצים, תוך כדי טריפה, עד לאיחוד.
מוסיפים את הקמח ומקפלים היטב.
מרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה ומשמנים קלות.
שופכים את הבלילה לתבנית, ומניחים בצד.
מתחילים בהכנת בצק העוגיות: מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערה שמים, קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח, ואת אבקת האפייה ומערבבים.
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מקרימים את החמאה יחד עם הסוכרים.
מוסיפים לבלילה את הביצים, אחת בכל פעם, עד לאיחוד.
מוסיפים את הרכיבים היבשים, ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים את השוקולד צ׳יפס ומערבבים במיקסר כדקה עד לפיזור אחיד.
יוצרים כדורים, ומשטחים לצורת “פיתה” בעזרת הידיים.
מניחים על תערובת הבראוניז (משתדלים לא להשאיר שטח ללא בצק).
מכניסים לתנור, ואופים כ-30 דק׳.
מצננים, ומכניסים לקירור של 3 שעות.
לאחר הקירור, חותכים לקוביות ושומרים במקרר בקופסא אטומה.