לןגן

פרלינה

מאת: שרה יוסף, פורסם: 10/07/2020 | 09:17
פרלינה

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות את אגוזי הלוז בתנור בערך רבע שעה לא לשרוף רק עד לקבלת צבע חום בהיר

  2. להוציא לצנן ולקלף זה קל מאוד

  3. לשים בסיר קטן סוכר ומים ולחכות שיתקבל סירופ בצבע חום להוסיף את אגוזי הלוז ולערבב ביחד כמה דקות

  4. לשים על השיש נייר אפיה עם השמן ולשפוך מעל את האגוזים המקורמלים ולצנן

  5. להכניב למעבד מזון עם קורט מלח ולטחון היטב בערך 8 דקות עד לקבלת ממרח

  6. מתאים לתוספות בגלידה,עוגות