לןגן

עוף עם חומוס ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 09/07/2020 | 13:55
עוף עם חומוס ותפו"א

תקציר המתכון: סיר חלומי לשבת בצהריים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב ראשון...להרתיח את החומוס עם טיפה כורכום שעה ולסנן .

  2. בסיר רחב ושטוח נטגן את הבצל עד להזהבה...נוסיף את השום לטיגון מהיר...את הכורכום ונערבב לפתיחת תבלינים !

  3. נוסיף את חלקי העוף ונטגנם על התבלינים דקה מכל צד.

  4. נוסיף את החומוס התפוחי אדמה...התבלינים (למעט הכוסברה) והמים.

  5. נבשל שעה להבה בינונית עם מכסה סגור...

  6. נסיר מכסה נפזר כוסברה ונבשל לעוד 20 דקות להבה נמוכה !

  7. הצעה שלי ..להגיש לשבת בצהריים לחמם על פלטת שבת כ 4 שעות לפני הארוחה ! יוצא חום טעיםםם...או בתנור חום 100 מעלות ל 4 שעות !

  8. בהצלחה ובתאבון אילנית בניזרי 💕