קציצות טונה ברוטב
מאת: אורית לוי, פורסם: 09/07/2020 | 10:19
תקציר המתכון:
כמה קל ככה טעים
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 קופסאות טונה בשמן מסוננות
-
2 כפות גדושות קואקר דק
-
3 ביצים
-
2 שיני שום כתוש
-
3 כפות פירורי לחם
-
רבע כפית כמון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לרוטב
-
2 קופסאות רסק עגבניות קטן
-
8 כוסות מים רותחים
-
7 שיני שום קצוצות
-
1 פלפל חריף קצוץ (למי שאוהב חריף)
-
1 כף פפריקה מתוקה בשמן, חצי כפית כמון, חצי כף תבלין לדג (לא חובה)
אופן הכנה
-
בקערה לערבב את מרכיבי הקציצות ולהניח במקרר 10 דק'.
-
בסיר רחב להניח את הרסק, למזוג את המים הרותחים ולערבב היטב.
-
להוסיף את שיני השום, פלפל חריף ותבלינים ולהביא לרתיחה
-
להניח את הקציצות בסיר בעדינות ולבשל 10 דק' על אש בינונית.