לןגן

פיצה מקמח כוסמין

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 07/07/2020 | 10:49
פיצה מקמח כוסמין

תקציר המתכון: פיצה נדירה שאפשר לאכול בלי רגשות אשם 😜

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לתוספות

אופן הכנה

  1. את חומרי הבצק נלוש יחד לבצק קצת דביק, להתפיח שעה, לחלק לשני כדורים ועל משטח מקומח נפתח כל כדור לפיצה. אני מלפפת את הקצוות בצורה סיבובית על מנת ליצור את הצורה. לאפות את הבצק בתנור שחומם מראש על 220 מעלות בתחתית 5 דקות, להוציא ולמרוח רוטב פיצה, גבינה ותוספות ולהכניס לתנור לעוד עשר דקות

  2. *המתכון לבצק מהרשת