לןגן

מאפה גבינות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 07/07/2020 | 10:15
מאפה גבינות

תקציר המתכון: מאפה מבצק פיצה במילוי גבינות ותוספות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. את הבצק נלוש כמה דקות טובות, להניח להתפחה ראשונה חצי שעה , להוציא אוויר ולהתפיח שוב עד הכפלת הנפח.

  2. את כל חומרי המילוי (מלבד הרוטב פיצה) נערבב יחד (את הבצל והפטריות לטגן קודם) לתבל באורגנו.

  3. לחלק את הבצק לשני כדורים שווים, לרדד כל כדור לעיגול גדול על משטח מקומח. למרוח מעט רוטב פיצה ולשים חצי מהתערובת מילוי. כך להכין גם את הכדור השני. לסגור את הבצק בצורה סיבובית עד שתופסים את כל הקצוות ומהדקים מעט. לפזר מעט קמח מלמעלה, להכניס לתנור שחומם מראש על 220-230 מעלות לבערך 10 דקות אפייה.