לןגן

שניצל מטוגן ומבושל ברוטב

מאת: מירי גולני, פורסם: 04/07/2020 | 07:46
שניצל מטוגן ומבושל ברוטב

תקציר המתכון: השניצל טעים מאוד ורך. קרדיט למתכון של חברתי דליה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טובלים את חזה העוף בתערובת קמח ופלפל אדום

  2. מטגנים את השניצלים בסיר רחב סוטא'ז. מוציאים אותם על צלחת

  3. מוסיפים לסיר את שיני השום הכתושות , פלפל שחור, פפריקה אדומה, מטגנים מספר דקות ומוסיפים מעט מים

  4. מחזירים את השניצלים לסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה עם מכסה חצי סגור. לבדוק אם לא צריך להוסיף קצת מים. מדי פעם שופכים על השניצלים רוטב מלמטה למעלה ושמים לב שהמים לא התאדו. אפשר גם להפוך את השניצלים שיספגו את הרוטב. המטרה שישאר בתחתית הסיר רוטב