תקציר המתכון: את המתכון הנפלא קיבלתי מחברתי כרמלה
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות. מקררים אותם מספר שעות לפני הכנת המאפה כדי שיהיה קל לחתוך אותם מבלי שיתפרקו. כשמכינים את המאפה חותכים אותם לחתיכות בגודל בינוני
מזהיבים בצל בערך כ-20 דקות עד חצי שעה, מוסיפים את הפטריות כשהן פרוסות. לאחר שהפטריות התרככו ומוכנות להוסיף את אבקת מרק הפטריות, מערבבים ונותנים לאבקה להיטמע בתערובת מוסיפים את השום והשמנת לבישול, מערבבים עד לאיחוד התערובת. מוסיפים את הביצים והפטרוזיליה ומבשלים עוד מעט זמן
מוסיפים לתערובת הפטריות והבצל את קוביות תפוחי האדמה
משטחים את התערובת בכלי בגודל 20X30 . אופים כ- 45 דקות בחום 180 מעלות, עד שהמאפה מזהיב יפה