לןגן

עוגת סברינה (לא ידוע)

מאת: רינת אהרוני, פורסם: 28/06/2020 | 18:09

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים (אפשר להפריד) ולהוסיף סוכר וסוכר וניל

  2. להוסיף חלמונים (במידה והפרדתם) קמח ואבקת אפיה ולערבב

  3. להוסיף יוגורט ותמצית רום ולערבב עד לקבלת עיסה חלקה

  4. לאפות בחום של 180 מעלות לערך כ 35 דקות

  5. לשפוך על העוגה החמה 2 כוסות מים

  6. להכין סירופ בסיר - מים סוכר ותמצית רום ולשפוך על העוגה הקרה

  7. להכין קצפת משמנת ואבקת סוכר ולמרוח על העוגה הקרה

  8. בתאבון :)