לןגן

עוגת סברינה (רונית)

מאת: רינת אהרוני, פורסם: 28/06/2020 | 17:58

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים עם סוכר, להוסיף את היוגורט ולערבב יחד

  2. להוסיף את הקמח ואבקת אפיה ולהמשיך לערבב יחד עד לקבלת עיסה חלקה

  3. לאפות בחום בינוני

  4. לשפוך על העוגה החמה את המים

  5. הכנת הסירופ- על האש לערבב בסיר סוכר מים ורום עד לרתיחה

  6. כשהעוגה קרה לשפוך את הסירופ החם

  7. להכין קרם משמנת מתוקה וסוכר ולמרוח על העוגה הקרה

  8. בתאבון