לןגן

בורקס תפוח אדמה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 26/06/2020 | 16:23
בורקס תפוח אדמה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים ומלח, עד שהם רכים

  2. מסננים ומחכים שתפוחי האדמה יתקררו קצת

  3. מועכים את תפוחי האדמה עם השמן, מוסיפים מלח ופלפל לבן

  4. חותכים את בצק העלים וריבועים, ממלאים וסוגרים

  5. מורחים ביצה ומפזרים שומשום

  6. אופים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות