לןגן

בורקס תירס

מאת: זהר מנדל, פורסם: 26/06/2020 | 16:17
בורקס תירס

תקציר המתכון: בורקס טעים ושונה באופיו מהסטנדרט הרגיל

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי תירס

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת מילוי תירס:

  2. חותכים את הבצל דק ומטגנים, מוסיפים תירס וממשיכים לטגן, מוסיפים קמח ומערבבים כדקה, מוסיפים מים ומתבלים במלח ופלפל לבן

  3. מצמצמים את הנוזלים ומוכן

  4. חותכים את בצק עלים לריבועים מתאימים, שמים מילוי סוגרים

  5. מורחים ביצים ומפזרים שומשום

  6. אופים בחום של 200 מעלות כ-20 דקות

  7. מגישים עם רוטב פטריות