לןגן

נודלס עם עוף ופלפלים חריפים

מאת: מתנסה במטבח, פורסם: 25/06/2020 | 20:34
נודלס עם עוף ופלפלים חריפים

תקציר המתכון: המתכון קל להכנה, מושלם לארוחת ערב! נתחי חזה עוף עדינים, ביסים קטנים, ירקות פריכים, עשבי תיבול טריים ונודלס עם רוטב חריף ומתובל עם רמז למתיקות. מלבד עומק הטעם המתוק והמתובל הטעים, המתכון הזה ארוחה שלמה - עם חלבון, ירקות, פחמימות ורוטב - מוכן ועל השולחן תוך 30 דקות או פחות!

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הנודלס: מבקשים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים. מוסיפים את השמן, מערבבים ושומרים במסננת

  2. התבשיל: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום, הבצל והג'ינג'ר ומטגנים דקה

  3. מוסיפים את הפלפלים ומטגנים דקה, מוסיפים את העוף, מערבבים ומטגנים 4 דקות

  4. מוסיפים את רוטב הסויה, המלח, הפלפל והסוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים בסיר מכוסה, מעל להבה בינונית, כ - 20 דקות

  5. מוסיפים את הנודלס ומבשלים תוך ערבוב 4 דקות

  6. מזלפים מלמעלה את שמן השומשום ומגישים