סלט קפרזה איטלקי
מאת: אורית לוי, פורסם: 24/06/2020 | 10:35
תקציר המתכון:
כ''כ טעים, צבעוני ובקלי קלות
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
כ- 20 עגבניות שרי אדומות
-
כ- 20 עגבניות שרי צהובות
-
150 גר' בערך כדורי מוצרלה בייבי קטנים
-
חופן עלי בזיליקום טריים חתוכים גס
לתיבול
-
4 כפות שמן זית
-
2 כפות חומץ בלסמי
-
כפית סוכר
-
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה
-
שוטפים וחותכים את העגבניות לחצי ומניחים בקערה.
-
מוסיפים את כדורי המוצרלה ועלי הבזיליקום.
-
לפני ההגשה מתבלים, מערבבים וטורפים.