לןגן

מוקפץ בסגנון סיני

מאת: דורית אלישע, פורסם: 23/06/2020 | 15:43
מוקפץ בסגנון סיני

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את השניצל עגל ב-3 כפות רוטב סויה כשעה במקרר

  2. בווק עם כף שמן להקפיץ את הבשר

  3. עד לשינוי הצבע להניח בצד

  4. להוסיף כף שמן ולהקפיץ את הגזר

  5. כ-10 דקות להוסיף את הפלפלים

  6. להקפיץ 5 דקות ולהוביך את הפטריות

  7. והתירס לערבב לעוד 10 דקות הקפצה

  8. לתבל רוטב צילי וסילאן מלח,פלפל,חצי כפית כורכום להנית בצד

  9. להקפיץ את רצועות הבצל עם כף שמן לצבע זהוב להוסיף שום לערבב

  10. להוסיף לווק את כל המרכיבים

  11. לבשל את האטריות עם כף שמן קנולה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן ולהוסיף לווק

  12. לערבב ולבדוק טעמים